Moderni tilitoimisto, joka tekee taloushallinnon yrityksellesi helpoksi

Tilixia on moderni tilitoimisto ja taloushallinnon asiantuntijayritys. Olemme taloushallinnon kumppani, joka on kanssasi samalla puolen pöytää. Huolehdimme ja opastamme sinua ja yritystäsi kohti tuloksekkaampaa liiketoimintaasi.

Asiakkaitamme yhdistää yksi asia: ne kaikki ovat kiinnostuneita hoitamaan yrityksensä talousasiat ammattimaisesti ja fiksusti. He haluavat tehdä tulosta ja kehittää talouttaan.

Sähköinen – ja fiksu – taloushallinto

Tuomme helpotusta yrityksesi arkeen tekemällä talousasiat sinulle helpoiksi. Siinä sähköisen taloushallinnon järjestelmä toimii oleellisena apunasi.

Olemme Netvisor-kumppanuustilitoimisto. Useimmat asiakkaamme käyttävät taloushallinnon järjestelmänään Netvisoria, johon meillä on yhteiskäyttötunnukset. Kokemuksen tuomalla varmuudella voimme suositella Netvisoria. Se helpottaa rutiineissa ja säästää kustannuksissa. Tietysti, jos käytössäsi on jokin muu ohjelmisto, sekin käy meille.

Läpinäkyvä hinnoittelu

Myös hinnoittelumme on mutkatonta ja läpinäkyvää. Meillä ei ole kiinteitä kuukausihintoja, vaan maksat taloushallintosi hoitamisesta täsmälleen tehtyjen töiden mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Kerromme, miten yrityksesi voi hyötyä Tilixian palveluista.